Midnight in Paris spiller fransk musik

uffe steen-midnight-in-paris

Uffe Steen - guitar

Uffe Steen er en dansk guitarist og improvisationsmusiker indenfor blues og jazzgenren, som har medvirket på et over 80 udgivelser som solist og sideman. De seneste udgivelser er Uffe Steen Trio, Grarup Allstars, Shades of Blue, Organic 3 og Indra Band

Han er kendt som en alsidig guitarist, der har sin egen unikke spillestil og indfølte bluesmættede udtryk. Han spiller energisk og melodisk,og bevæger sig ubesværet i grænselandet mellem jazz, blues og rock.

I 2015 modtog Uffe Steen den prestigefyldte Ben Webster pris for sit unikke spil.

I 2017 kunne han også føje en personlig DMA Live-pris til sit CV.
2018 DMA Live prisen som medlem af gruppen Shades Of Blue

2019 DMA live pris som medlem af Grarup Allstars
Han har udgivet 4 CDer i eget navn: "Hymn to Spring" ”Play” og ”Dust in My coffee” og sidst "Twangz" . Han har desuden udgivet flere lærebøger i guitarspil og er docent på det rytmiske musikkonservatorium i Aarhus

Jakob Elvstrøm - sopransaxofon

Jakob Elvstrøm er en dansk saxofonist, der som Uffe Steen bevæger sig ubesværet hen over et bredt område af jazz, soul og funk musik.
Han er uddannet på Det Jyske Musikkonservatorium og har de sidste 25 år levet af at spille og undervise bla. på Aarhus Musikskole og MGK.
Han har spillet og turneret med en lang række af de bedste danske jazzmusikere som Kjeld Lauritsen, Jakob Bro, Cecilie Norby, Martin Schack, Jesper Riis, Stefan Pasborg, Karsten Vogel og Morten Lund.
Han har udgivet 5 solo-cd’er, der bliver spillet på P3, P4 og P8 jazz.
Læs mere på elvstroem.com

jakob elvstroem-midnight-in-paris

“By the way, jeg fik endnu en gammel drøm opfyldt i Paris: Sidney Bechet’s vibrato-sopran over jukeboxen, så spøgelsesagtigt nu da han er væk - Sidney Bechet spillende Petit Fleur over Rue Faubourg St. Denis kl. 3:00 nat, gennem mine fingre og mine francs.”
Dan Turell, Livets Karrusel, 1977.

Kontakt

Ring/sms til Jakob Elvstrøm på 2972 2645 eller mail til midnightinparisdk@gmail.com